Alaşehir’de icradan satılık daire! Alaşehir’de icradan satılık daire!

Manisa’da CHP İl Başkanı İlsen Özalper,  CHP İlçe Başkanları ile bir araya geldi. CHP Manisa İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıda ilçelerde partililerin ve belediyelerin yaptığı çalışmalar konuşuldu.

"Manisa’nın sorunlarına çözüm için projelerimiz hazır"

İl ve İlçe Örgütlerine büyük sorumlulular düştüğümü vurgulayan Özalper,

"Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek ve yerelde yakaladığımız iktidara genelde de kavuşabilmek için dur durak bilmeden çalışmalıyız. Bahane üretecek, yorulacak, iç çekişmelere kurban edecek bir hayalimiz yok. 17 İlçe Başkanım da bölgelerinde vatandaşa hizmet etmek ve doğru siyasi politikaları yürütebilmek için çalışıyor. Başkanlarımızla koordineli bir şekilde tüm Manisa’nın sorunlarına hakimiz ve çözüm için projelerimiz hazır. El birliğiyle Manisa’yı hak ettiği hizmete kavuşturacak, ortak akılla yol yürümeye devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Chp'li İl Başkanı Özalperi Ilçe Başkanlarıyla Buluştu (1)

"Siyaset yapmayı düşünen herkesi partimize bekliyoruz"

Partinin kapılarının herkese açık olduğunu belirten Özalper, “İlçe Başkanlarım da ben de her zaman aynı çağrıyı yapıyoruz; partimizin kapısı dürüst, ahlaklı ve Cumhuriyet değerleriyle sorunu olmayan herkese açıktır. Her ilçemizde üye sayımız artıyor, önümüzdeki günlerde yine başkanlarımızla birlikte büyük bir üye seferberliği başlatacağız. Türkiye’yi ve şehrimizi değiştirmek isteyen, siyaset yapmayı düşünen herkesi partimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Muhabir: RESULENUR KANTAR