Geçen yıl 1’inci Amatör Küme’de şampiyon olarak Süper Amatör Küme’ye yükselen Develispor, yeni sezona hız kesmeden hazırlanıyor. Manisa Süper Amatör Küme’de bu yıl mücadele edecek takılardan Develispor, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.  

Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Develispor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 15 oyuncu transfer etti. Yeni sezonun iddialı takımlarından Develispor, Teknik Direktör Doğan Demiran eşliğinde yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde devam ediyor. 

Develispor Yeni Sezona Hazır! (2)

Ekim ayında başlayacak olan ligde DeveliSPOR, Akhisar grubunda mücadele ederek şampiyon olmayı hedefliyor. Sezonun ilk maçını deplasmanda oynayacak takım, Saruhanlı Belediyespor ile Saruhanlı’da karşılaşacak. 

UEFA, Fernando Muslera'ya 3 maç men cezası verdi UEFA, Fernando Muslera'ya 3 maç men cezası verdi

“Bu sene de ligde iddialıyız”

Takımlara kazasız bir sezon dileyen Develispor Başkanı Hüseyin Özsavar;

“Geçen yıl 1. Amatör Küme’de şampiyon olup Manisa Süper Amatör Küme’ye yükseldik. Grubumuz belli oldu. Akhisar grubunda mücadele edeceğiz. Yeni transferler yaptık. Bu sene de ligde iddialıyız. Tük takımlara kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi. 

Develispor Yeni Sezona Hazır! (1)

Akhisar grubunda mücadele edecek olan Develispor’un rakipleri ise Akhisar Belediye 1885, Bakır GB, Kayalıoğlu, K. Altay Spor, Saruhanlı Belediyespor, Soma 301 Karaelmas, 1965 Mütevelli, K. Acar İdman oldu. Ligi deplasman ile açan takım 2’nci hafta da kendi evinde Kayalıoğlu ekibini ağırlayacak.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM