Manisa'da eski tren yolu çalışmaları Manisa'da eski tren yolu çalışmaları

Manisa Byükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Fenerbahçeliler Derneği ve Genç Fenerbahçeliler Derneği başkanları ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk ederek, sohbet etti. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek (5)

Başkan Zeyrek'e plaket takdim edildi

Hoş sohbetler çerisinde geçen görüşme sırasında  Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şenol Ülaç ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Zeyrek'e özel Fenerbahçe logolu filografi plaket takdiminde bulundu. Başkan Zeyrekziyaretten çok memmnun olduğunu belirterek bu hoş ziyaret için taraftar derneğine teşekkürlerini iletti. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek (4)

Başkan Zeyrek'e özel forma

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Halil Kumral ve yönetim kurulu üyelerini de mkamında ağırladı. Ziyart sırasında Başkan Zeyrek'e üzerinde  adının yazılı olduğu forma ve çiçek takdim edildi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek (3)

Başkan Zeyrek, daha sonra Manisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Halil Kumral ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Dernek Başkanı Kumral ve yönetim kurulu üyelerinin çiçek takdimini kabul eden Başkan Zeyrek’e, üzerinde adının yazılı olduğu Fenerbahçe forması hediye edildi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek (1)
 

Kaynak: HABER MERKEZİ