• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.390 %3.24
18°

Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Haberleri

Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu haberleri ve güncel Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu gelişmeleri, Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ile ilgili tüm video, Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu fotoğrafları ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Genel

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, İsrail askerleri tarafından öldürülen ve cenazesi Ayndın’da toprağa verilen Eygi için...

Yerel

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, memleketi Akhisar’ın Kurtuluş günüde düzenlenen etkinliklere katıldı.

Yerel

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Akhisar’daki spor kompleksini yerinde inceledi.

Asayiş

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun kayınvalidesi Hatice Sarı, dün akşam (2 Eylül Pazartesi) hayatını kaybetti. Hatice...

Yerel

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun kayınvalidesi Hatice Sarı hayatını kaybetti.

Sağlık

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’ya 224 doktor ihlas edildiğini açıkladı.

Eğitim

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’daki ilçe Milli Eğitim Müdürlerinin değiştiğini açıkladı.

Resmi İlanlar