Manisa Büyükşehir Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte çocuklar için muhteşem bir yaz eğlencesi hazırladı. Atatürk Kent Park ve Turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda bulunan Fresh Park’lar, çocukların hem serinleyip hem de doyasıya eğlenebileceği bir ortam sunuyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Çocuklara Yaz Hediyesi Fresh Parklar Hizmete Açıldı! (4)

Su oyunları, yer fıskiyeleri, su kovaları ve su tünelleri gibi pek çok su oyuncağının yer aldığı Fresh Park’lar, yaz boyunca çocukları bekliyor. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Park ve Turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda yer alan Fresh Park’ları, çocukların hizmetine sundu. Su oyunları, yer fıskiyeleri, su kovaları ve su tünelleri gibi birçok su oyuncağının yer aldığı Fresh Park’ta, çocuklar yaz boyunca eğlencenin tadını çıkaracak. Parklar, hafta içi 12.00-18.00 saatleri arasında, hafta sonu ise 12.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Çocuklara Yaz Hediyesi Fresh Parklar Hizmete Açıldı! (3)

Aileler Memnun, Çocuklar Çok Mutlu

Fresh Park’a çocuğunu getiren ailelerden Özlem Güler, parkın açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çocuklar açısından çok iyi. Eğlenceli ve serinletici bir yer. Sıcaktan evde duramıyorlar, deniz de uzak olduğu için sürekli gidemiyoruz. Fresh Park bu konuda harika bir alternatif oldu” dedi.

Hafta sonları çocuklarıyla birlikte Fresh Park’a gelen Metin Gülmez ise,

OSB kavşağı ne zaman bitiyor? Açıklandı! OSB kavşağı ne zaman bitiyor? Açıklandı!

“Çocuklarımız oynarken biz de oturup piknik yapıyoruz. Hem onlar eğleniyor hem de biz dinleniyoruz” ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Çocuklara Yaz Hediyesi Fresh Parklar Hizmete Açıldı! (2)

Çocukların Yeni Favorisi: Fresh Park

Fresh Park’ta eğlenen çocuklardan Furkan Yıldırım, bu parkların açılmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Bence açılması çok iyi oldu. Çünkü çocuklar için güzel bir aktivite sunuyor. 3 aylık tatilde canımız sıkılıyor, burada eğlenebiliyoruz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bu yaz hediyesi, çocukların tatilini daha keyifli hale getirirken ailelerin de gönül rahatlığıyla vakit geçirebileceği bir alan sunuyor. Fresh Park’lar, serinletici ve eğlenceli aktiviteleriyle yaz boyunca çocukları bekliyor.

Muhabir: RESULENUR KANTAR