Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje

Manisa'da 17 Haziran Pazartesi günü Manisa su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından boru patlağı onarımı nedeniyle 2 bölgede sular kesilecek.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde boru patlağı nedeniyle iki farklı su kesintisi meydana gelecek. Meydana gelecek olan su kesintilerinden Yeni Mahalle ve Hafsa Sultan mahalleleri etkilenecek. 

Manisa'daki ilk su kesintisi

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde meydana gelecek olan ilk su kesintisinden Yeni Mahalle etkilenecek. Boru patlağı sebebiyle meydana elecek olan su kesintisi saat 11.54'te başlayacak. Buün meydana elecek olan su kesintisinin kaç saat süreceği ve ya saat kaçta biteceği bilinmiyor.

Manisa'daki son su kesintisi

Manisa'da bugün gerçekleşecek olan son su kesintisi iilki ile aynı nedenden dolayı meydana gelecek. Boru patlağı nedeiyle meydana elecek olan su kesintisi Yunusemre ilçesie bağlı olan Hafsa Sultan mahallesinde meydana gelecek. Saat 11.55'te meydana gelecek olan elektrik kesintisinin kaç saat süreceği ya da ne zaman biteceği bilinmiyor. 

Muhabir: ÖZGE AY