Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar mahallesinde dün gece saat 00.00’dan itibaren elektrikler kesik. Dün geceden beri mağdur olan ve eklektiklerin gelmediği Selimşahlar mahallesinde bir çok esnaf ve vatandaş mağdur oldu. Saruhanlı ilçesinin genelinde de bir elektrik kesintisi yaşanırken, vatandaşlar GEDİZ Elektriği arayıp bilgi istedi. Gediz elektrik tarafından yapılan bilgilendirmede, kesintinin saat 08.00’de son bulacağı açıklanırken vatandaşlar elektriğin hala gelmemesinden dolayı şikayetçi. 

Manisa’nın O Bölgesinde Elektrikler Yok! Vatandaşlar Mağdur (5)

Kepenkler açılmıyor

Dün geceden beri devam eden kesintiden dolayı esnaflar sabah dükkanlarını açamadı. Saat 08.00’den itibaren son bulması planlanan ve hala devam eden kesintiden dolayı, vatandaşlar yetkililerden bilgi almak için tekrardan GEDİZ Elektriği aradı. Yetkililer tarafından kesin ve net bir açıklama yapılmaması ise esnafları sinirlendirmiş durumda. 

Manisa’nın O Bölgesinde Elektrikler Yok! Vatandaşlar Mağdur (3)

Hayır yapacak vatandaşlar zor durumda

Selimşahlar mahallesinde bugün sabahın erken saatlerinde hayır yapmayı planlayan vatandaşlar ise kesinti yüzünden mağduriyet yaşadıklarını ifade ettiler.

Yetkililer tarafından 8.20’de geleceği söylenen elektriğin hala gelmemesi ve tam bir cevap alamadıklarını belirten Selimşahlar’da yaşayan vatandaşlar; 

BYD bünyesinde 12 bin kişi çalışacak BYD bünyesinde 12 bin kişi çalışacak

“Bize kesintinin onarım ve bakım çalışması nedeniyle olduğunu söylediler. Yetkilileri aradığımız zaman ise kesintinin saat 08.20’ye kadar biteceğini ve köye elektriklerin geri geleceği söylendi. Bugün esnaf vatandaşlarımız ve hayrı olan vatandaşlarımız zor durumda kaldılar. Gediz elektriği tekrardan aradığımız zaman ise bize net bir bilgi verilmiyor.” İfadelerini kullandılar. 

Manisa’nın O Bölgesinde Elektrikler Yok! Vatandaşlar Mağdur (1)


 
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM