Manisa Süper Amatör Lig'e "Yusuf Bulut" ismi verildi Manisa Süper Amatör Lig'e "Yusuf Bulut" ismi verildi

Manisa Büyükşehir Beldiyesi, Kurban Bayramı nedeniyle kent merkezi ve ilçedeki mezarlıklara ücretsiz sevis hizmetinde bulunacak. Arife günü ve bayramın 1. günü hizmet verecek serivizlerinin güzergahları belli oldu. 

Ring servisi olarak hizmet verecek

Araçların ring sefer şeklinde, 09.00-17.00 saatleri arasında kent ve ilçe mezarlıklarında hizmet vereceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, ulaşım güzergahlarını açıkladı. Üsütün yaptığı açıklamada, “Birinci güzergah: Uncubozköy Cami, İzmir Caddesi, Akmescit Mahallesi Şeyh Fenari Cami, İki Lüleli Cami, Sultan Önü, Alaybey Zabıta, Kırtık Mezarlık. 2. Güzergah: TOKİ 2, Göçmen Konutları, Atatürk Kentpark, Millet Çarşısı, Tarzan Bulvarı, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Lale Meydanı, Mimar Sinan Bulvarı, İtfaiye, Şoförler Cemiyeti, Eski Garaj, Öğretmenevi, İstasyon, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Kırtık Mezarlığı.” ifadelerine yer verildi.

“Halkımızın yanındayız”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda ailelerin bayram ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirebilmeleri için Arife günü ve Kurban Bayramı’nın 1. günü, mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak adına her zaman yanında olacaklarını belirtti.
Vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Başkan  Zeyrek , “Halkımızın yaşamını kolaylaştırmak adına her zaman yanında olacağız. Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı şimdiden kutluyorum”şeklinde konuştu.

Muhabir: RESULENUR KANTAR