Manisa'nın Demirci ilçsesinde Oryantiring il şampiyonası  gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen şampiyonada İzmir'den 3 Polonyalı sporcu, Soma, Salihli ve Demirci'den sporcular katıldı.

Oryantiring İl Şampiyonası Demirci'de Yapıldı (7)

13 Temmuz' Cumartesi günü gerçekleştirlen şampiyonada sporcular yaş kategorilerine göre belirtilen güzergahlardaki noktalara ulaşarak daha sonra final çizgisine kendileri için ön görülen süreden önce ulaşmaya çalıştılar.

Oryantiring İl Şampiyonası Demirci'de Yapıldı (4)

Şampiyona 3 saat sürdü

3 saat süren şampiyona da kazanan sporcular için Atatürk Halıkent Parkında ödül töreni düzenlendi.  Ödül törenine Demirci Kaymakamımız Adem Kaya, Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, sporcular ve aileleri katıldı. 

Oryantiring İl Şampiyonası Demirci'de Yapıldı (2)

ilçede her branştan spora evsahipliği yapmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan  Kar,  "İlçemiz Oryantiring il şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Hedefimiz her spor branşı ile ilgili ilçemizde yarışmalar ve faaliyetler düzenlemek. Demirci'mize gelen sporcularımız teşekkür ediyorum. Yarışmalarda kategorilerine göre dereceye girenleri de tebrik ediyor, başarılarının devamını dilerim." şeklimde konuştu. 

Oryantiring İl Şampiyonası Demirci'de Yapıldı (1)

Konuşmaların ardından Kaymakam Adem Kaya, Başkan Erkan Kara ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz tarafından dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. 

Barbaros Gençlikspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor Barbaros Gençlikspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor

Manisa'da Oryantiring Şampiyonası Düzenlendi (3)

Manisa'da Oryantiring Şampiyonası Düzenlendi (2)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU