2024-2025 sezonuyla ilgili açıklama yapan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Teknik Direktörü Furkan Şapçı,

Manisalı Milli Badmintoncu Ravza Bodur’a tebrik Manisalı Milli Badmintoncu Ravza Bodur’a tebrik

“Güvendiğimiz bizlere güç katacak 6 isimle dış transferde sözleşme imzaladık. Genç ve tecrübeli isimlerin yer alacağı bir kadroya sahip olacağız. Yeni sezona heyecanla başlayacağız. Aramıza katılmasını beklediğimiz isimler var” ifadeleri kullandı.

Yıldızspor’da Hedefler Bir Üst Lig (2)

Süper Amatör Küme’nin yeni ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü teknik direktörü Furkan Şapçı, sezon hazırlıklarında 8 genç ismi altyapıdan kadroya kazandırdıklarını belirten teknik direktör  Furkan Şapçı,

“Zamanımız olduğu için acele etmiyoruz. Bizim istediğimiz isimler dışında kulübümüzün formasını giymek isteyen birçok arkadaşımız mevcut. İyi bir takım kurmak istiyoruz ve takımımızın oyun ruhunu sahaya yansıtmasını arzuluyoruz. Kadromuzdaki isimler takımımıza katkı yapacak ve takım oyununa uyum sağlayacak isimler. Bu sezon genç bir kadromuz olmasına rağmen hedefimiz bir üst lig olacaktır. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü üst liglerde yer almayı sonuna kadar hak eden bir takım. Özellikle kulüp başkanımız, sportif direktörümüz ve çalışanlarımız, takımın başarılı olması için büyük özveride bulunuyorlar. Bu şehrin yıldızı olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Muhabir: ELİF YILDIRIM