MASKİ Saruhanlı'yı inceledi MASKİ Saruhanlı'yı inceledi

Yunusemre Belediyesi kötü koku ve kirliliğie karşı ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlarını yenilemeye başladı. Aynı zamanda yıpranmış ve bakıma ihtiyacı olan kötü durumdaki konteynerlere bakım çalışması yapılırken bazı konteynerlara boya çalışmasıda yapılıyor.

“Kamuoyunda iddia edildiği gibi bir durum söz konusu değil"

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban temizlik işlerine yoğun mesai harcandığını söylerken konuya ilişkin yaptığı açıklamada,

“Kamuoyunda iddia edildiği gibi ‘Yunusemre’de çöpler toplanmıyor, konteynerlerden kötü koku yayılıyor’ gibi bir durum söz konusu değil.  Seçildiğimiz günden bu yana ilçemizde bir temizlik seferberliği başlattık. Çöp toplama etkinlikleri ile bu konuya dikkati çekmiştik. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de vatandaşlarımızın çağrı merkezimizi arayarak çöp konteynerlerinde dezenfekte ve bakım onarım taleplerini hızlıca yerine getiriyor. Ekiplerimiz bir yandan konteynerleri dezenfekte ederken diğer yandan da bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor. Temiz bir Yunusemre için gecesini gündüzüne katarak çalışan emekçi kardeşlerime de teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞAN