Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, bugün halkın arasına karışarak, otobüslerde yolculuk eden vatandaşlara klima ile ilgili bir sorunları olup olmadığını sordu. 

Başkan Zeyrek: "Su bizim en büyük mirasımız" Başkan Zeyrek: "Su bizim en büyük mirasımız"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, son zamanlarda Manisa’da artan hava sıcaklıklarından dolayı vatandaşların daha rahat ulaşım imkanına sahip olması için hız kesmeden çalışmaya devam ediyor. Başkan Zeyrek, bugün otobüse binerek Manisalı vatandaşların içine karıştı. 

Başkan Zeyrek’i gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Otobüs ile yolculuk eden bir kadın Başkan Zeyrek’i gördükten sonra ‘Halkın arasında sizi görmek çok güzel’ dedi. 


Göreve geldiğinden itibaren Manisalı vatandaşlar için durmadan çalışan Başkan Zeyrek, bugün hem otobüslerdeki klimaları kontrol etti hem de vatandaşlarla sohbet etti. 


Otobüse binerek vatandaşlara ‘bir isteğiniz, bir talebiniz var mıdır? ‘ diye soran Başkan Zeyrek’i halk güler yüzle karşılayarak hiçbir sorunları olmadığını söyledi. Klimalar ile ilgili bir sıkıntısı olan var mı diye sahada çalışma yapan Başkan Zeyrek’i, aralarında gören vatandaşlar ise mutluluğunu gizleyemedi. Otobüste yolculuk eden vatandaşın "Klimalar her zaman açılmıyor Başkanım" demesi üzerine Başkan Zeyrek,
"Abla açılmayan arabanın plakasını lütfen belediyeye bildir"  dedi.

Ayrıca bindiği  otobüste şoförlerle konuşan Başkan Zeyrek, hoş bir dille uyarmayı da ihmal etmedi.

Başkan Zeyrek;


“Özellikle talimatım eğer klimanın kapandığı otobüs plakası gelire cezayı yazacağız. Klimalar kapanmayacak” dedi.  

Otobüste İzmir’den gelmiş bir vatandaş Başkan Zeyrek’i överek,

’Ben İzmir’den geldim. 60 yaşına girmek üzereyim, ben halkın içinde böyle görmedim. Koruma ile ordu ile geliyorlar. Helal olun sana Başkanım, güler yüzlü ve samimi geldiniz" dedi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU