2024 yerel seçimler, Türkiye’de değişim rüzgarlarını estirdi. Bana göre bu değişimin başkenti Manisa oldu.  Yapılan projeler, atılan adımlara bakıldığında ilk 5 ayda epeyce bir yol alınmış. Ancak geçtiğimiz günlerde Eski Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile bir röportaj gerçekleştirdim. ‘Yeni belediye yönetiminin ilk 5 ayını nasıl değerlendiriyorsunuz?’  diye tek bir soru yönelttim. Kendisinin fikirlerini ve görüşlerini dinledim. Zaten başka soru sormama fırsat vermeden her şeyi anlattı. Kendisinin ilginç iddiaları bulunuyor.

Eski Başkan Dr. Mehmet Çerçi’nin fikirleri, görüşleri ve eleştirileri elbette değerli. Ama konuları tek taraftan dinlemek hiçbir zaman doğru değildir. Bunun için Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a ortaya atılan iddialar hakkında sorularımı yönelteceğim. Bu sayede Manisalı vatandaşlar tartışılan konuları en ince ayrıntılarına kadar öğrenmesini, Manisa Meydan Gazetesi aracılığıyla sağlayacağım.

Manisa Meydan Gazetesi’nde ilk köşe yazımı yazmaktan çok mutluyum. Hem de böyle bir olay ile başlamam daha çok mutluluk veriyor. Elbette bu yazımı eleştirenler, hatta kötü yorum yapanlar olacaktır. Gazetecilik hayatımda neredeyse 4 yılımı tamamladım. Çok eleştiri, tehdit tarzı söylemler aldım. Hiçbiri geri adım attıramadı. Allah bu durumu bizlere göstermesin. Biz gazeteciyiz. İşimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Manisalıların doğru haber almasını sağlayacağız. İlerleyen günlerde görüşmek üzere. Haber ile kalın…