Manisa’nın altyapısıyla dikkat çeken ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde bu yıl okulların tatile girmesiyle yaz futbol okulu için start verildi. Geleceğin yıldızlarının yer alacağı ilk etap Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde başladı. Aileleriyle birlikte ilk heyecanı yaşamak için sahaya çıkan çocuklar, üzerlerinde Yıldızspor 45 Futbol Kulübü formasıyla hünerlerini sergiledi. 

Yıldızspor’da Yaz Okulları Başladı (1)

Geleceğin yıldızları yetişecek

Gösterilen ilgiden dolayı Manisalılara teşekkür eden İdari Koordinatör Bülent Gökkaya,

“Hepiniz ailemize hoş geldiniz. Geleceğin yıldızlarını yetiştirmeyi hedefliyor ve tüm çocuklarımızı bu etkinliğe bekliyoruz.” dedi.

Yıldızspor’da Yaz Okulları Başladı (2)

“Kayıtlarımız devam etmektedir”

Minik sporcuların Yıldızspor formasıyla sahada olmanın gururunu yaşayacaklarını belirten Altyapı Sorumlusu Turhan Özkan, her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olacaklarını ifade etti. Özkan,

“Başkanımız Erhan Yıldız da altyapıdaki çocuklarımıza çok önem vermektedir. Onunda destekleriyle yaz futbol okulumuzun startını verdik. Ailemize katılan tüm çocuklarımıza hoş geldiniz diyorum. İlk etabımız 28 Temmuz’a kadar olacak. Kayıtlarımız devam etmektedir. İkinci dönemimiz 5 Ağustos’ta başlayacak. Dileyen velilerimiz çocuklarımızı kulübümüze getirebilir, telefonla detaylı bilgi alabilirler” diye konuştu.

Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı! Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı!

Yıldızspor’da Yaz Okulları Başladı (6)

Yıldızspor’da Yaz Okulları Başladı (3)

Muhabir: ÖZGE AY