Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı’nda nöbetçi birimleriyle hizmet verecek. Bu kapsamda, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, bayram süresince haşere ile mücadele çalışmalarını devam ederken Zabıta Dairesi Başkanlığı ise kurban kesim yerlerinde denetim yapacak. 

Manisa Alaşehir Sağlık Müdürü dünyaevine girdi Manisa Alaşehir Sağlık Müdürü dünyaevine girdi

Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı’na Hazır (3)Ücretsiz ulaşım hizmeti 

Ulaşım Daire Başkanlığı da, arife günü ve bayramın 1’inci gününde mezarlıklara ring servisi hizmeti verecek. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi ve Belediye iştirakleri bünyesindeki resmi toplu taşıma araçları bayram süresince vatandaşlara ücretsiz olacak.

Manisa İtfaiyesi iş başında

Manisa'da son zamanlarda artan orman yangınlarına karşı önlemler alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda bayram boyunca yaşanabilecek her türlü olumsuz duruma karşı da İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri karşı görev başında olacak. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı ekipleri de sosyal medya ve Çözüm Merkezi üzerinden taleplerinize hızla yanıt verecek.

Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı’na Hazır (1)

Nöbetçi birimler oluşturuldu

MASKİ Genel Müdürlüğü, ekipleri de nöbetçi birimleriyle bayram boyunca hizmet verecek. Bu kapsamda, İçme Suyu, Kanalizasyon, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal, Atıksu Arıtma, Çevre Koruma ve Kontrol ve Abone İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı nöbetçi ekipler Kurban Bayramı süresince olası bir acil durum için hazır olacak.

Öte yandan 20 Haziran Perşembe ve 21 Haziran Cuma günleri vezneler açık olacak. 

Büyükşehir Bayramda Da Görev Başında (7)

Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı’na Hazır (5)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK