• DOLAR 34,03 %-0.12
  • EURO 38,08 %0.34
  • ALTIN 2.830,45 %0.98
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.150 %5.77
  • ETHERIUM 2.450 %6.75
26°

Mazlum Nurlu Haberleri

Mazlum Nurlu haberleri ve güncel Mazlum Nurlu gelişmeleri, Mazlum Nurlu ile ilgili tüm video, Mazlum Nurlu fotoğrafları ve Mazlum Nurlu haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Yerel

Manisa’nın Salihli ilçesinde çöp konteynerlerinin içinin boş olmasına rağmen çöplerin konteyner dışına atılması Belediye Başkanı Mazlum Nurlu’nun tepkisinde neden oldu.

Yerel

Salihli Belediyesi, eylül ayı meclis toplantısını Belediye Başkanı Mazlum Nurlu başkanlığında toplandı.

Yerel

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Kurşunlu Kaplıcaları Tesisinde bulunan 303 numaralı odanın konaklama dışında kullanıldığını belirterek eski Başkan Zeki Kayda...

Yerel

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, önceki yönetime isyan etti.

Yerel

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, birlik ve beraberlik mesajlarına vurgu yaparak aşure etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gündem

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, TBMM ve Türkiye gündeminde olan sokak hayvanları yasasıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Yerel

Manisa’nın Salihli ilçesinde içme suyu yenileme çalışmaları devam ederken mahallelerde de çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Siyaset

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, cuma günü ilçede çıkan ve güçlükle söndürülen yangınla ilgili vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Yerel

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu karpuz diyarında gerçekleşen hasanda katıldı.

Resmi İlanlar